Gazduire Web - Inregistrare domeniu - Hosting Web
Cosul de cumparaturi
Cum sa faceti comanda online?
Gazduire Box Left-Up Cum sa faceti comanda online? Gazduire Box Right-Up
 
Cosul de cumparaturi Pe parcursul site-ului, aveti un cos de cumparaturi in stanga jos(la fel cum este si cel din imaginea din stanga) care va insoteste pe toate paginile pe care le vizitati. Puteti adauga sau sterge produsele in cosul de cumparaturi inainte de a face comanda. Daca dati click jos in stanga pe cosul de cumparaturi din stanga dolarului, veti putea vedea produsele care sunt in cosul dvs. de cumparaturi. Daca dati click jos in stanga pe imaginea cu dolarul verde veti putea plasa comanda online. Iar ultima imagine este un link catre aceasta pagina, in cazul in care nu stiti cum sa faceti comanda online. Daca nu vedeti cosul de cumparaturi in stanga jos ca in imaginea din dreapta, sau nu va apare nimic cand dati click pe el in stanga jos, verificati setarile browserului sa accepte java script si pop-ups.Pentru a adauga un produs in cosul de cumparaturi, pe pagina produselor veti avea un cos de cumparaturi la fel ca cel din imaginea din dreapta pe care puteti da click pentru a adauga produsul in cosul de cumparaturi. Pentru produsele care au o perioada de 3,6 sau 12 luni, aveti cateva butoane pe care puteti da click pentru a adauga produsul in cosul de cumparaturi, in functie de perioada dorita. Shopping Cart
Gazduire 3 luniGazduire 6 luniGazduire 12 luni

Dupa ce ati adaugat produsele in cosul de cumparaturi, pentru a plasa comanda dati click pe imaginea cu dolarul verde din stanga jos.

Va apare o pagina ca cea de mai jos:

Alegeti daca sunteti un client nou sau nu


Daca sunteti un client nou, dati click pe imaginea cu "... sunt un client nou". Daca aveti deja un contract cu noi, dati click pe a doua imagine. In cazul in care sunteti un client nou, vi se afiseaza termenii de utilizare ai serviciilor:

Termeni de utilizare


Dupa ce cititi si daca sunteti de acord, urmatorul pas este sa alegeti daca sunteti o persoana fizica sau juridica:

Persoana juridica sau fizica


Urmatorul pas este si ultimul inainte de a plasa comanda, trebuie sa completati datele dvs.. Este bine ca datele sa fie cat mai complete:

Completare date


Dand click pe butonul "Trimite comanda", comanda dvs. va fi trimisa catre noi si va aparea o pagina de confirmare cu un link catre factura proforma. Deasemenea primiti un email de confirmare si date pentru accesul la pagina de administrare a comenzilor.

Multumim pentru comanda


Pagina de administrare a comenzilor incepe prin autenficarea dvs.:

Pagina comenzilor


Iar dupa ce va autentificati, va apare o lista cu comenzile dvs:

Lista comenzilor


Pentru a plati cu cardul, sau a vedea detaliile unei comenzi, sau a pune observatii pentru o comanda, dati click pe iconul reprezentand "semnul intrebarii" din dreapta comenzii.

Datele comenzii


In general, sistemul este foarte intuitiv. Daca aveti propuneri de imbunatatire va asteptam cu un email. Daca nu va descurcati, nu este nici o problema, comenzile si datele dvs. sunt verificate oricum ulterior si o sa va contactam via e-mail.
 
Gazduire Box Left-Middle Gazduire Box Right-Down