Gazduire Web - Inregistrare domeniu - Hosting Web
Cosul de cumparaturi
Servere gazduire date tehnice

Gazduire Box Left-Up Detalii tehnice Gazduire Box Right-Up
 
Unele din serverele noastre au ca sistem de operare Redhat Linux(www.redhat.com). Sistemul este compatibil cu alte sisteme de operare si este foarte stabil.
Avem si servere care au ca sistem de operare CentOs, deasemenea compatibil cu alte sisteme de operare si extrem de stabil. Sunt instalate majoritatea librariilor, si suntem flexibili la instalarea de librarii noi, atata timp cat sunt standard.
Interfata de administrare a conturilor dvs. este asigurata de H-Sphere, una din principalele solutii "control panel" existente. Administrarea o puteti face 24/24 - 7x7 online, din browserul dvs. preferat, fara sa aveti nevoie de administratori.
Este integrat in contul dvs. o solutie AwStats, ce va ofera statistici ale site-ului dvs, gen vizitatori, trafic, pagini vizitate si multe altele
Impreuna cu AwStats oferim si Webalizer integrat in contul dvs. O alternativa a statisticilor vizitatorilor si traficului generat de site-ul dvs.
Aveti inclus MySQL, probabil cea mai folosita platforma pentru baze de date in momentul de fata. Deasemenea aveti si librariile necesare scripturilor dvs. si functiile PHP
Pentru cei care doresc PostgreSQL, exista deasemenea disponibil, ca alternativa MySQL. Ambele baze de date pot fi folosite in acelasi timp pentru toate conturile.
Daca doriti sa va creati un mic magazin online, aveti inclus OsCommerce, o solutie foarte populara de shopping-cart. Scriptul nu necesita cunostinte avansate de programare pentru a fi pus functional online.
Impreuna cu cele mai populare librarii, aveti inclus si PERL. Puteti rula scripturi in PERL atat direct pe site-ul dvs. cat si via crontab.
Desigur, suportul PHP este inclus. In momentul de fata PHP4, asteptand ca PHP5 sa fie mult mai stabil si mai compatibil pentru a fi pus in productie.
QMail sta la baza postei electronice. Este inclus aici suport SMTP, POP3, IMAP. Deasemenea Anti-Virus si Anti-Spam pentru a intari securitatea dvs. impreuna cu posibilitatea de a le configura dupa plac.
Impreuna cu QMail, aveti si Sendmail pe unele servere. Server robust si foarte popular de email.
Pentru designul site-ului dvs. avem inclus si Site Studio, cu care va puteti realiza un site profesional in cateva clickuri si fara sa aveti nevoie de un webdesigner
Gazduire Box Left-Up Important! Gazduire Box Right-Up
 
Lista de mai sus este partiala, fiind pus aspectul pe partile mai cunoscute. Daca doriti sa vedeti solutia completa, puteti testa un cont complet functional facand comanda online. Contul poate fi testat gratuit, inainte de a face plata.
 
Gazduire Box Left-Down Gazduire Box Right-Down
 
Gazduire Box Left-Down Gazduire Box Right-Down